ARTISTIT

TAISTO TAPULIST
 • Spotify
 • Instagram
BIO

Kaikki mitä elämäni ympärillä tapahtuu, vaikuttaa mun musaan. Kirjoitan kaikki riimit kännykällä,  tarkoittaen että kirjoitan silloin kun on vahvoja tunteita päällä. Olen siis ns. Tunne-räppäri, biisi on parhaimmillaan kun siinä käsitellään isoa aihetta elämässäni. Sanoitukseni tulee omista kokemistani asijoita, joita on paljon nuoresta-elämästäni huolimatta.  Musiikissani haluan kertoa asioita nuorille heidän kielellään. Osassa kappaleissa taas puran elämääni sanoiksi ja näistä syntyy kappaleita.

 

Monet 90-luvun lopun ja 2000-luvun alussa tehty Gansta rap on ne josta inspiroidun, ja varmasti olen saanut  heiltä vaikutteita. Mainittakoon; Notorious BIG, NWA, Westside connection.

 

Harrastan nyrkkeilyä, muuten teen vain musiikkia. Musiikki on paras terapian muoto minulle.

 

En ajattele rahaa kun teen musiikkia, ajattelen omaa mielenterveyttäni sekä haluan viihdyttää faneja, nautin keikoista erittäin paljon.

PIKKIS
 • Spotify
 • Instagram
BIO

Toni Virtanen alias PIKKIS  

36v Pikkis on tehnyt musiikkia jo yli 15 vuotta sekä Suomeksi, että englanniksi ja julkaisuja löytyy usealla eri nimellä (Mr.KO, Jonboi&Pikkis, Hulabaloo)

Pikkiksen musiikki on kantaa ottavaa, tarinat tulevat suoraan elämästä ja ovat kaikki itse kirjoitettuja.

Tyyli on erittäin energinen ja live esiintymiset ovat mukaansatempaavia. 

Nyt vasta kuitenkin toista soolo levyään tekevä Pikkis on viime vuosina tehnyt musiikin ohella myös paljon muita töitä ja kasvattanut itseään 

ihmisenä. "Siinä vaiheessa kun kerrottava loppuu kesken on aika elää hetki" Tällä hetkellä tekstiä löytyy useamman vuoden takaa 

joten tulevaa materiaalia ei tarvitse kovinkaan kauaa odottaa. Ota Pikkiksen some kanavat seurantaan ja pysy kuulolla tulevista julkaisuista 

ja muusta oheis materiaalista. 

IONI
 • Spotify
 • Instagram
BIO

Artistina minuun on vaikuttanut eniten ympäristö ja musiikki, johon olen kasvanut -Bob Marley, Michael Jackson, Bone thugs n harmony ja Kivut. 

 

Olen ollut musiikkiopistossa soittamassa trumpettia ja pasuunaa. Opiskelin musiikkiteoriaa aina niin kauan, että seuraava askeleeni olisi ollut Sibelius-akatemia.

Parhaat kokemukset ovat tulleet vuonna 2018-2020 tavattuani tuottajan, joka ymmärsi musiikilliset tavoitteeni. 

Vapaus on valttia!!! Todellisuuden arvionti. Rakasta ja ole visas.

Ideat tulevat joka päiväisestä kanssakäymisistä ihmisten kanssa. Tekniikat liikkuvat laidasta laitaan käyttäen mahdollisimman paljon eri tyylejä ja musiikkialoja.

Tavoitteeni on julkaista parempaa musiikkia kuin moni muu tekee. Raha ei ratkaise, vaan laatu ja että voi jättää pysyvän jäljen itsestään jälkipolville.

IONI

BIG SAM
 • Spotify
 • Instagram
BIO

Big SAM on Freestyle räpin ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä monella kentällä, Big SAM on noussut ryminällä Suomiräppiin Televisio esiintymisten kautta joissa hän esittää yleisölle ja tuomareille improvisaatio Räppiä yleisön sanoista. X-Factor Suomen hauskin tavis ja Talent Suomi viimeisimpänä. Vuonna 2020 Sami Makkonen vaihtoi nimensä Big SAMiksi ja tekee esikois levyään 100mrk yhtiölle. Nyt julkaistut sinkut ovat Poikkeevaa, Tonnin seteli ja Oliks sul jotain. 

Big SAM pystyy keikoillaan yllättämään biiseillään sekä sanavalmiilla Freestyle räpillään sen takia yritykset ja juhla juonnot on miehelle helppoa ja mieleistä puuhaa. Ohessa videoita niin esityksistä biiseistä sekä juonnoista matkan varrelta. Big SAM tekee vuodessa noin 150 erilaista esiintymistä ja tämä mies pitää saada teidän juhliin.

BIG SAM

JAMI KETTU
BIO

Kettu on pitkänlinjan räp-artisti jonka julkaisupolitiikka on tähän asti viellä jäänyt pimentoon. 

Kettu on tehnyt musiikkia aikoinaan myös Eldiksen (nyk. Edi) ja Kasper Veen kanssa ja tällä kokoonpanolla on myös vedetty keikkaa lahden entisessä Tivolissa jossa lämmiteltiin Solonen ja Kosola Street nimisessä tapahtumassa.

 

Nyt 100MRK Oy:lle signannut Kettu on monipuolinen artisti jolla on valtavan energinen lavashow! 

Tää kaveri ei jätä ketään kylmäksi ja pitää huolen siitä että tanssitossut liikkuvat ja meininki on katossa.

 

Ketun julkaisut alkavat 2021 ja ensimmäinen sinkku tippuu tammikuussa! #etpystypestätätä

 • Spotify
 • Instagram

JAMI KETTU

SNÄFÄ
 • Spotify
 • Instagram
BIO

aktiivisesti räpänny vuodesta 2011. Vuonna 2012 julkaistiin Snäfä & Sykli - Tulvana Usvaa omakustanne ep. Snäfä oli myös toinen Vetelä, Etelän Vetelät yhtyeestä. 

 

Soolo tuotantoa Snäfä on tehny vähemmän, mutta  Kaikest Huolimatta kappalleen  musiikkivideo nousi äkkiä youtuben top 1:ksi "nousussa nyt" listalla. Kyseisen biisin musiikkivideolla on 1,9 miljoonaa katseliaa youtubessa. Biisi oli myös ehdolla Ylex top 100 kaikkien aikojen suomiräp biisiä. Jossa haettiin 400 biisistä 100 parasta. 

 

kappale mistä Snäfä nimi tiedetään parhaiten on vuonna 2017 julkaistussa Kaikest Huolimatta pt2 ft Mc Rambo & Iivo, jolla on yli 4 miljoonaa katseliaa youtubessa ja Spotifyssa (tästä on kulta levy seinällä ja platina rajat paukku myös yli(yli 4 miljoonaa striimiä) kappale oli suomen top 50 listalla parhaimmillaan sijalla 3 (spotify lista) ja suomen 50 viraalisinta listalla. 

 

Snäfä on keikkaillut eri projekteissa ja soolona satoja, satoja ja satoja kertoja.

Snäfä on lämpänny Necroa Helsingin Äänivallissa. Keikkoja on ollu Rovaniemeltä Helsinkiin Ja vaasasta Joensuuhun. 

Festari keikat on kuulunu joka kesään. Snäfä on nähty Hoodfesteillä, Mellakka festivaleilla, Seinäjokihiphop festareilla ja lukuisilla pienemmillä festareilla.  Tavastialla on käyty, Nosturilla, mutta myös synttäreillä ja muilla yksityistilaisuuksissa

Snäfä tietää siis että oli yleisöä se 5 ihmistä tai tuhansien ihmsten meri keikat vedetään aina täysiä. Keikat on ammattimaisia  ja  Tuplaaja on auttamassa showssa ja Dj Puliukko joka nimestä huolimatta on suomen top 10 scrätsääjiä. Keikoilla puliukko saa ihmisten huomion ilmiömäisillä scrätseillä. Ja hauskoilla kikoilla. Snäfän keikka on siis kokonaisuudessaan asia minkä monen ihmisen pitäisi nähdä ja kokea! 

SNÄFÄ

E.N.R.P
BIO

EN K0MMENTOI

 • Spotify
 • Instagram

E.N.R.P

AKU
BIO

AKU

 • Spotify
 • Instagram
 • Spotify
 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram

© 2020 100MRK